BOSTÄDER SOM TALAR FÖR SIG SJÄLVA

Vi bygger lägenheter för vanliga människor som söker det ovanliga. Medvinds identitet har sedan starten präglats av att skapa fantastiska men personliga bostäder anpassade efter vår tid. Bostäder som har en särskild koppling mellan finsnickeri och innovation och där bostadsupplevelsen får stå i centrum.

45 exklusiva lägenheter inspirerade av ett Grand hotel mitt på Södermalm.

2020 ger Medvind er möjligheten att få bo och leva i en helt ny byggnad innanför sin anrika historia från 1881 med en av Stockholms vackraste gavelfasader.

Tillsammans med arkitekten Andreas Martin-Löf skapar Medvind ett nytt stycke bostadshistoria för nutidens nöjen och underhållning inspirerade av ett Grand hotell med room service, frukost, lunch, middag, städning, tvättning, träning, spa och concierge- service.

Grand Mosebacke är 45 nya bostäder på Östgötagatan 25 som innehåller allt och lite till. Välkommen med er intresseanmälan till att förvärva en helt unik bostad till er själva, er familj eller ert företag.

Inflyttning November/December 2020.

Frejgatan

 

Upplandsgatan

Ta reda på mer om våra genomförda, aktuella eller kommande projekt här. Är du bostadsköpare eller fastighetsägare kan du även lämna en intresseanmälan.