BOSTÄDER SOM TALAR FÖR SIG SJÄLVA

Vi bygger bostäder för vanliga människor som söker efter ett unikt boende. Medvinds identitet har sedan starten präglats av att skapa fantastiska hem som ger köparen en bostadsupplevelse utöver det vanliga. Bostäderna har en särskild koppling mellan arkitektur, design och innovation. 

Välkomna till Grand Mosebacke!

Nu skapar Medvind tillsammans med arkitekten Andreas Martin-Löf ett nytt stycke bostadshistoria på Östgötagatan 25 invid Mosebacke. Innanför några av Stockholms vackraste gavelfasader med anor från 1881 färdigställs en helt ny fastighet med 45 exklusiva bostäder om 32-167 kvm. Uppdelade i sex kategorier, Junior suite, Superior suite, Deluxe suite, Grand suite, Duplex suite och Penthouse. Inspirerade av ett Grand Hotel med nära till allt som Södermalm har att erbjuda.

Grand Mosebacke är ett konceptboende med hotellets främsta egenskaper – room service, kemtvätt, städning, restaurang, träning- och spaanläggning med planerad inflyttning Q1 2021. Föreningen accepterar juridiska personer upp till en viss nivå och har generösa regler kring andrahandsuthyrning.

Välkommen att uppleva ett boende i första klass.

Läs mer på www.grandmosebacke.se

SLUTSÅLT

UNDER UTVECKLING

SLUTSÅLT
Frejgatan

 

SLUTSÅLT
Upplandsgatan

SLUTSÅLT
Kungsholms Strand

SLUTSÅLT
Hantverkargatan

SLUTSÅLT
Karlbergsvägen

SLUTSÅLT
Karlsviksgatan

SLUTSÅLT
Heleneborgsgatan

SLUTSÅLT
Runebergsgatan

SLUTSÅLT
Hjärnegatan

SLUTSÅLT
Birger Jarlsgatan

SLUTSÅLT
Katarina Bangata

SLUTSÅLT
Norra Agnegatan

SLUTSÅLT
Floragatan

SLUTSÅLT
Lidingö Foresta

Ta reda på mer om våra genomförda, aktuella eller kommande projekt här. Är du bostadsköpare eller fastighetsägare kan du även lämna en intresseanmälan.